Installatie RentBuddy Rent Cloud 6

Hoe installeert u RentBuddy Cloud 6

Hoe werkt de installer?

Eenvoudig in een paar kliks

Zodra u hierboven klikt op Download installer versie 6 wordt een installatie app gedownload op uw computer. De beveiliging van uw computer kan aangeven dat RentBuddyInstaller.exe niet vaak wordt gedownload en gevaarlijk kan zijn. U kunt uiteraard doorgaan met de installatie omdat u weet dat deze afkomstig is vanaf onze website.

UW EIGEN DOMEIN CODE

Nu kunt u dubbelklikken op de download en start RentBuddy installer. Deze installer kan niet alleen gebruikt worden voor de RentBuddy Cloud maar ook voor het geval u RentBuddy op uw eigen server (on premises) draait. U dient dan wel de gegevens van uw systeembeheerder te hebben ontvangen.

Draait u in de cloud dan heeft u van ons een installatiegegevens ontvangen via de mail. U heeft uw geheime en persoonlijke domein code nodig om toegang te krijgen tot uw beveiligde omgeving. In deze mail staat deze als volgt vermeld:

domeincode


START DE INSTALLER

Als u de installer start dan ziet u onderstaand scherm. U geeft eenvoudig een locatie op uw werkplek in waar RentBuddy kan worden geinstalleerd. Vervolgens vult u uw persoonlijk domein code in en drukt op Installeren. Na een minuut is de installatie al gelukt.

install

SNELKOPPELING MAKEN

Nadat de installer zijn werk heeft gedaan kunt u op uw bureaublad een snelkoppeling maken naar uw nieuwe cloudomgeving. U vult de locatie in waar u RentBuddy heeft geinstalleerd en koppelt als doel de EXE file OAKTREE.EXE of RENTBUDDY.EXE die u daar aantreft. Vervolgens laat u RentBuddy ook beginnen in deze zelfde map. En dat is het. De snelkoppeling is aangemaakt en als alles correct is verlopen start RentBuddy op wanneer u op uw bureaublad de snelkoppeling aanklikt. Allereerst controleert het of de laatste en juiste versie is geïnstalleerd. Zodra deze is gedownload komt u automatisch in het inlogscherm van RentBuddy.NOG VRAGEN?

Mocht het toch niet gaan zoals u gehoopt had? Neem dan contact op met onze servicedesk. Wij lopen gaarne met u nogmaals door deze setup heen. Veel succes en plezier met uw eigen RentBuddy Rent omgeving.

24/7 Klantenservice

Klik hieronder om een ticket vast te leggen voor onze helpdesk. U kunt middels uw account uw vragen stellen aan ons supportteam.

Support nodig? Maak een ticket aan